Toegevoegde waarde Euro Start

Werkgevers

Kiest u voor Euro Start dan kiest u voor een stuk ontzorging van uw arbeidsproces. Euro Start levert niet alleen de flexarbeid, maar levert ook begeleiding van de flexarbeid. De relatie beheerder en bedrijfsleider zullen elke week een aantal momenten aanwezig zijn om de arbeid te begeleiden. In een communicatie driehoek inclusief u als teler hebben we één gemeenschappelijk doel, namelijk het constant willen verbeteren van uw arbeidsproces (kwaliteit, kwantiteit en normen en waarden). De kosten voor de begeleiding zijn verdisconteerd in de aanbiedingsprijs.

Sinds 2007 werken wij met ons optimalisatie concept. We kijken samen met de opdrachtgever naar de combinatie van de verschillende factoren welke een optimalisatie van het productie- en arbeidsproces kunnen betekenen.

Hiervoor is het nodig dat het arbeidsproces continu wordt gemonitord, zodat je het proces op basis van inzichten kunt bijsturen.

Dit proces kan voor een besparing van 5 tot 20 procent op uw arbeidskosten zorgen.

Door onze 30 jaar ervaring in de glastuinbouw kunnen we u één ding beloven: we komen iets brengen, in plaats van halen.
De stropdas laten we achterwege, wij geven de voorkeur aan een no-nonsense-aanpak.
Met opgerolde mouwen, marktinzicht, een efficiënte kijk op processen en effectieve inzet van middelen.

Uw voordeel: we geven u de garantie op meer rendement en maken kosteloos uw besparingskansen zichtbaar.

Alvast een vrijblijvende afspraak (van een half uur) maken?
Neem gerust contact met ons op.

Ik ben nieuwsgierig geworden…

Besparen met Euro Start Uitzendbureau.

Geven uw investeringen een teleurstellend resultaat?

Oogst u met weinig rendement?

Ziet u ondanks koerswijzigingen weinig verbetering?

Onze werkwijze

Wij hanteren 2 werkwijzen om u zo goed mogelijk te helpen met het besparen op kosten.

Oranje Floormanager

Euro Start Uitzendbureau zorgt ervoor dat één uitzendkracht in het team als verantwoordelijke floormanager aanwezig is op de werkvloer. Deze uitzendkracht is herkenbaar aan zijn of haar oranje Euro Start T-shirt en wordt extra uitbetaald. De rest van het team draagt een blauwe T-shirt. Op deze manier is voor het team en voor de beginners duidelijk bij wie ze terecht kunnen bij vragen, ziekmeldingen en problemen. De oranje floormanager heeft rechtstreeks contact met de coördinator op kantoor van Euro Start. Deze werkwijze wordt alleen toegepast bij het uitzenden van minimaal 8 uitzendkrachten.

Bonussysteem

Euro Start Uitzendbureau werkt met een bonussysteem. Wanneer uitzendkrachten sneller en harder werken en de juiste kwaliteit leveren, ontvangen ze een kleine bijdrage op hun salaris. De klant bepaalt wekelijks welke uitzendkracht deze bijdrage kan ontvangen. Dit zorgt ervoor dat de uitzendkrachten gemotiveerd zijn.

Alle uitzendkrachten starten met een standaard witte naambadge. Dit houdt in dat ze hun salaris exclusief bonus ontvangen. Als een uitzendkracht bonus mag ontvangen, krijgt deze uitzendkracht netto per uur €1,- uitbetaald. De uitzendkracht die deze bonus ontvangt, krijgt een groene sticker op zijn naambadge.

Verder is het mogelijk om de uitzendkracht die niet de werkzaamheden naar behoren uitvoert of die zonder reden afwezig is te waarschuwen. Deze uitzendkracht krijgt dan een rode sticker op de naambadge.

Om een lang verhaal kort te maken: U bepaalt wie er bonus ontvangt!